ALD carmarket

Nyheder

Her finder du en oversigt over vores artikler, hvori du kan finde alt fra guides og gode råd til nyheder om bilbranchen og artikler med et særligt fokus.Hvad koster det at have en bil?

Her får du en oversigt over de mest almindelige udgifter, man har som bilejer, hvor ofte udgifterne betales og hvordan du finder ud af, hvor store udgifterne er for dig.

Læs mereSkal du købe eller lease din næste bil?

Svaret på dét spørgsmål afhænger for det første af dig, dine behov og din økonomi. Vi har sammenlignet de to løsninger, så du kan afgøre, om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease.

Læs mereHvad koster det at lease en bil?

Hos ALD carmarket skriver vi småt med stort. Derfor gør vi også alle dine leasingudgifter gennemsigtige. Med denne artikel ved du præcis, hvilke udgifter du har før, under og efter leasingperioden, når du privatleaser din bil hos os.

Læs mere


Guide: Sådan privatleaser du en bil

ALD carmarkets komplette guide giver dig et overskueligt overblik over, hvordan du privatleaser en bil. Bliv klogere på, hvilke beslutninger du skal tage, når du leaser bilen, hvad du skal være opmærksom på under leasingperioden og hvad der sker, når du afleverer leasingbilen tilbage.

Læs mere


Hvad er min bil værd?

Hos ALD carmarket og andre brugtbilsforhandlere kan du ofte få din gamle bil med i en byttehandel, men det kan være svært at vide, hvad bilen egentlig er værd. Vi har samlet en oversigt over, hvilke egenskaber ved din bil, der kan påvirke dens pris.

Læs mereHvad er den bedste familiebil?

De bedste familiebiler er dem, der er rummelige såsom stationcaren, SUV'en og MPV'en. Baseret på jeres præferencer, behov, økonomi og familiestørrelse kan I finde ud af, hvilken type der passer bedst til jeres familie i denne artikel.

Læs mereHvor er bilbranchen på vej hen?

Bilbranchen er i konstant udvikling, og der sker mange spændende forandringer, som vil medføre nye mulighed og bedre kundeoplevelser for bilister nu og i fremtiden.

Læs mere


Guide til køb af brugt bil

Brugtvognsmarkedet kan godt være lidt af en jungle. I ALD carmarket har vi derfor lavet en guide til dig, der går med tanker om at købe en brugt bil. Med guidens informationer i bagagen, er du godt klædt på, når du skal købe en brugt bil - uanset om det er første, anden eller tredje gang.

Læs mereVærd at vide om releasing

På det fortsat voksende leasingmarked findes der konceptet releasing, som er en smart model med adskillige fordele for dig, der har intention om at lease din næste bil

Læs mereBrugt bil: Kend dine rettigheder

Hvis du er interesseret i at købe brugt bil, er det en god idé først og fremmest at sætte dig ind i de rettigheder, du har som brugtbilskøber. Læs bl.a. om købeloven, reklamationsret, garanti og bilens tidligere skader.

Læs mere