ALD carmarket

Nyheder

Her finder du en oversigt over vores artikler, hvori du kan finde alt fra guides og gode råd til nyheder om bilbranchen og artikler med et særligt fokus.


Bilanmeldelser

Er du i tvivl om hvilken bil, der skal være din næste? ALD carmarket har testet en række biler i forskellige kategorier for at hjælpe dig godt på vej med at vælge din næste brugte bil.

Find bilanmeldelserne her



Værd at vide om Volvo

Er du Volvo-tilhænger? Det er ingen overraskelse - Volvo'er er umådeligt lækre, komfortable og sikre. Få indblik i Volvos historie, hvad der bl.a. har skabt deres ry om høj sikkerhed, hvordan de designer deres biler, hvilke Volvo-modeller der er mest populære og meget mere i vores artikel.

Læs mere


De bedste små biler

Leder du efter en mindre bil? Vi giver dig en rundtur i den lille størrelsesklasse og kommer med anbefalinger til den perfekte mindre bil baseret på dit behov. Hvad enten du søger en lille bybil, pendlerbil eller familiebil, er der en god lille bil til dig.

Læs mere



Værd at vide om Volkswagen

Skal din næste bil være en Volkswagen, men er du ikke helt sikker på hvilken model? Vi gør dig klogere på bilmærket, formålet med designet, tankerne bag navngivning af modellerne og mere til, så du bedre kan beslutte dig for præcis hvilken VW-model, der skal være din næste

Læs mere



Guide: Børn i bilen

Hvis du skal have børn med i bilen, er det ekstra vigtigt, at sikkerheden er i top. Vi guider dig til, hvordan du overholder alle reglerne med børn i bilen, hvad du skal kigge efter, når du vælger autostol, hvilken autostol der passer til dit barn og meget mere.

Læs mere



Værd at vide om BMW

Overvejer du at blive BMW-ejer? Det kan vi næsten garantere, at du ikke vil fortryde. Læs med her og find ud af hvorfor, mens du også får lidt ekstra info med om BMW's historie, designkultur og bilmodeller.

Læs mere



Sådan bliver du klar til kør-selv-ferien

Bliv godt forberedt til sommerens bilferier med vores guide til, hvad du skal tjekke, pakke og vide, inden du tager afsted. Sådan får du en mere overskuelig, sikker og behagelig kør-selv-ferie.

Læs mere



Værd at vide om Mercedes-Benz

Er du Mercedes-fanatiker lige som os? Her kan du blive klogere på alt det, der er værd at vide om Mercedes-Benz. Du får indblik i bilmærkets historie, designfilosofi, modelnavngivning og deres mest populære modeller.

Læs mere



Sådan gør du bilen sommerklar

Over vinteren er din bil blevet udsat for regn, slud, vind og den danske kulde, hvilket har sat sine spor. Vi guider dig til, hvordan du vasker vinteren af og gør din bil sommerlækker og sommerklar med vask, tjek og udskiftning af bl.a. væsker.

Læs mere



Skal du vælge benzin eller diesel?

Der er stor forskel på benzinmotorer og dieselmotorer. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige motor ud fra dit kørselsmønster og din økonomi, når du skal vælge, om du skal købe en benzin- eller en dieselbil. Bliv guidet godt på vej med dit valg her.

Læs mere



Værd at vide om Ford

Overvejer du Ford som din næste bil? Så er det måske en god idé at gøre dig bekendt med bilmærket. I denne artikel får du indblik i Fords historie, hvilke biltyper Ford laver, hvilke Ford-modeller der er mest populære, hvorfor du skal vælge Ford og meget mere.

Læs mere



De bedste økonomiske biler

Få indsigt i, hvad det vil sige at tænke økonomi ind i dit bilvalg, når du skal købe eller lease en bil. Vi giver dig samtidig anbefalinger til, hvilke økonomiske biler, der er bedst inden for pendler-, familie og luksuskategorien.

Læs mere



Værd at vide om Audi

Bliv klogere på alt det, der er værd at vide om Audi. Du får indblik i bilmærkets historie, designfilosofien, hvordan de navngiver deres biler, hvilke modeller der er blandt de mest populære og til sidst hvorfor du skal vælge en Audi næste gang, du skal have ny bil.

Læs mere



Hvor køber man brugt bil?

Vi guider dig til, hvor du kan købe din brugte bil og giver dig tips til hvilke rettigheder, du har og hvad du skal være opmærksom på afhængigt af, hvor du beslutter dig for at købe din brugte bil.

Læs mere


Skal du købe ny eller brugt bil?

Om du skal købe en ny eller brugt bil er en af de store beslutninger, du skal træffe, når du skal til at købe bil. Vi skitserer fordele og ulemper ved begge løsninger i en guide for at hjælpe dig på vej til den rigtige løsning.

Læs mere



Sådan plejer du din bil om vinteren

Pleje af din bil er især vigtigt om vinteren, da det er her, de fleste af din bils skader opstår. Med forebyggende pleje før og under vinterperioden, kan du reducere risikoen for skader og dermed slippe for ubehagelige værkstedsudgifter og undgå ulykker. Læs vores bileksperts bedste tips til vinterpleje af din bil her.

Læs mere



Hvad koster det at have en bil?

Her får du en oversigt over de mest almindelige udgifter, man har som bilejer, hvor ofte udgifterne betales og hvordan du finder ud af, hvor store udgifterne er for dig.

Læs mere



Skal du købe eller lease din næste bil?

Svaret på dét spørgsmål afhænger for det første af dig, dine behov og din økonomi. Vi har sammenlignet de to løsninger, så du kan afgøre, om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease.

Læs mere



Hvad koster det at lease en bil?

Hos ALD carmarket skriver vi småt med stort. Derfor gør vi også alle dine leasingudgifter gennemsigtige. Med denne artikel ved du præcis, hvilke udgifter du har før, under og efter leasingperioden, når du privatleaser din bil hos os.

Læs mere


Guide: Sådan privatleaser du en bil

ALD carmarkets komplette guide giver dig et overskueligt overblik over, hvordan du privatleaser en bil. Bliv klogere på, hvilke beslutninger du skal tage, når du leaser bilen, hvad du skal være opmærksom på under leasingperioden og hvad der sker, når du afleverer leasingbilen tilbage.

Læs mere


Hvad er min bil værd?

Hos ALD carmarket og andre brugtbilsforhandlere kan du ofte få din gamle bil med i en byttehandel, men det kan være svært at vide, hvad bilen egentlig er værd. Vi har samlet en oversigt over, hvilke egenskaber ved din bil, der kan påvirke dens pris.

Læs mere



Hvad er den bedste familiebil?

De bedste familiebiler er dem, der er rummelige såsom stationcaren, SUV'en og MPV'en. Baseret på jeres præferencer, behov, økonomi og familiestørrelse kan I finde ud af, hvilken type der passer bedst til jeres familie i denne artikel.

Læs mere



Hvor er bilbranchen på vej hen?

Bilbranchen er i konstant udvikling, og der sker mange spændende forandringer, som vil medføre nye mulighed og bedre kundeoplevelser for bilister nu og i fremtiden.

Læs mere


Guide til køb af brugt bil

Brugtvognsmarkedet kan godt være lidt af en jungle. I ALD carmarket har vi derfor lavet en guide til dig, der går med tanker om at købe en brugt bil. Med guidens informationer i bagagen, er du godt klædt på, når du skal købe en brugt bil - uanset om det er første, anden eller tredje gang.

Læs mere



Værd at vide om releasing

På det fortsat voksende leasingmarked findes der konceptet releasing, som er en smart model med adskillige fordele for dig, der har intention om at lease din næste bil

Læs mere



Brugt bil: Kend dine rettigheder

Hvis du er interesseret i at købe brugt bil, er det en god idé først og fremmest at sætte dig ind i de rettigheder, du har som brugtbilskøber. Læs bl.a. om købeloven, reklamationsret, garanti og bilens tidligere skader.

Læs mere