ALD Carmarket

18x5 Hero image

Bilanmeldelser

Er du i tvivl om hvilken bil, der skal være din næste? Vi har testet en række biler for at hjælpe dig godt på vej til at finde din næste brugte bil. Gå på opdagelse i den kategori eller de kategorier, der passer til dig og se med, når vi anmelder to eller tre biler med samme tema.

Syvpersoners - biler man ikke vokser ud af

Citroën Grand C4 Picasso og Ford S-MAX

Lige meget hvor mange børn og bonusbørn, du får, vokser du ikke ud af disse to biler, som yderst er rummelige og typisk har syv sæder. Ud over disse to ligheder, er modellerne ret så forskellige. Citroën Grand C4 Picasso er den mere luksuriøse og komfortable syvpersoners, hvor Ford S-MAX har fokus på køreoplevelsen med en sporty følelse og en god gearkasse.

Se bilanmeldelsen her

Luksus - hvorfor nøjes med det næstbedste?

Audi A6 og Volvo S90

Hvis du også er mest til det bedste af det bedste, har du måske allerede skåret ned til en mindre pulje af valgmuligheder. Audi A6 og Volvo S90 bør helt klart være en del af dén pulje, for det fås ikke bedre. Med disse to modeller får du ekstraordinær køreglæde og komfort, men den afgørende forskel mellem de to er motorerne.

Se bilanmeldelsen her


Premium i hverdagen

Audi A4 og BMW 320d

Fælles for disse to biler er, at de er to lækre tyske hverdagsbiler til rigtig gode priser. Begge biler har altså udseendet i orden og det er overordentligt svært at vælge mellem de to. Men hvis vi skal fremhæve én fordel ved hver model, vil det være rummelighed for Audi A4 og gode køreegenskaber for BMW 320d.

Se bilanmeldelsen her

Kvik i byen

Renault Clio og Ford Fiesta

Disse to biler er nogle af de mest populære biler i miniklassen. Renualt Clio er enormt komfortabel, den er flot og så har den god rummelighed i forhold til dens størrelse. Ford Fiesta kører bare ekstremt godt med en solid motor og en spændende kabine.

Se bilanmeldelsen her

Mindre familiebiler

Skoda Octavia, Renault Megane og Ford Focus

Renault Megane, Ford Focus og Skoda Octavia er tre mindre familiebiler, der hver især har meget at byde på. Hvor Renault Megane er lidt mindre end de andre, har den til gengæld udseendet med sig. Skoda Octavia har derimod pladsen og Ford Focus kører bare usædvanligt godt.

Se bilanmeldelsen her

Off road'ere i jakkesæt

Audi A4 Allroad og Volvo XC70

Ud over at være to off road'ere i jakkesæt er Audi A4 Allroad og Volvo XC70 også, hvad man kan kalde store familie-stationcars og minder faktisk ret meget om hinanden på mange punkter. Men så har de alligevel også nogle forskelligheder, som gør, at vi anbefaler de to modeller til to forskellige formål.

Se bilanmeldelsen her

Et lille udpluk af vores biludvalg