ALD carmarket

Privatleasing

Er du mere til leasing end køb? Intet problem. Hos ALD carmarket kan du nemlig selv vælge, om du vil købe eller lease vores brugte biler.

Håndplukkede leasingbiler

Blandt de mange biler til salg på aldcarmarket.dk og i vores to showrooms, har vi nøje udvalgt nogle, som du også har mulighed for at lease.

Leasing er en god løsning for dig, som gerne vil helgardere dig mod uforudsete udgifter. Leasingaftalen omfatter nemlig service og vedligeholdelse. Det betyder, at du blot skal betale en månedlig ydelse og derfor altid kender udgiften til din bil.

Se hvilken forsikring vi kan tilbyde dig som leasingkunde

Vil du vide mere?

Alle vores biler kommer fra ALD Automotive og har derfor været leaset ud før. Men typisk kun én gang og typisk kun i 1-3 år. Fordi vi kender bilerne og har fulgt dem fra de trillede ud på gaden første gang, kan vi stå inde for, at den bil, du leaser hos ALD carmarket, er en bil i særklasse.

Vi har alle sammen forskellige kørselsbehov og forskellig økonomi. ALD carmarket lever af glade kunder. Derfor skal du have mulighed for at vælge en leasingaftale, som matcher dit behov og din økonomi. Når du leaser hos ALD carmarket, sammensætter du din leasingaftale ved at justere kørselsbehov og leasingperiode, til du rammer den rigtige løsning. På den måde sikrer vi, at du får den aftale, som er bedst for lige netop dig.

Vælg dit kørselsbehov mellem 15.000 og 75.000 km per år. Mulighederne for valg af leasingperiode varierer fra bil til bil, men i de fleste tilfælde kan du frit vælge en periode fra 12 måneder og helt op til 72 måneder. Alt efter hvilken kombination du vælger, tilpasses den månedlige leasingydelse.

Når du indgår en leasingaftale med ALD carmarket, omfatter den altid en service- og vedligeholdelsesaftale. Det er dit eget ansvar at sørge for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i overensstemmelse med retningslinjerne i bilens instruktions- og servicehæfte. Der skal altid benyttes et autoriseret værksted.

For at gennemføre bestillingen af din leasingbil online, betaler du kr. 5.000,- som en del af den ekstraordinære leasingydelse. Hvis den totale ekstraordinære leasingydelse er større end kr. 5.000,-, skal du betale det resterende beløb senest 48 timer, inden bilen leveres. Den månedlige ordinære leasingydelse er forudbetalt og fremgår af din leasingaftale.

Bestiller du online, leverer vi bilen dig - det er med i prisen. Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark og på alle hverdage mellem kl. 8.00 og kl. 20.00. Du bestemmer selv hvor og hvornår.

Et lille udpluk...

Se her hvilke biler, du bl.a. kan finde i denne kategori