ALD Carmarket

18x5 Hero image

Hvad er korttidsleasing og hvad er fordelene?

Hvis du ikke har lyst til at købe din egen bil og du heller ikke vil være bundet af en længere leasingkontrakt, hvad har du så af alternativer? Hos ALD Carmarket har du mulighed for at korttidslease en bil i helt ned til seks måneder! Læs mere nedenfor og bliv klogere på konceptet.

Seks fordele ved korttidsleasing

  • Kort økonomisk forpligtelse
  • Økonomisk tryghed - du kender dine biludgifter de næste seks til tolv måneder
  • Service og vedligeholdelse er med i kontrakten
  • Hurtig levering inden for 5-7 hverdage
  • Plads til omskiftelige situationer og behov
  • Mulighed for at prøve flere biler og modeller på kortere tid

Hvad er korttidsleasing?

Korttidsleasing, også kendt som minileasing, er det samme som ”klassisk” leasing - dog med én vigtig forskel: bindingsperioden. Ved klassisk leasing kan du hos ALD Carmarket vælge en leasingperiode mellem 15 og 36 måneder. Men ved korttidsleasing kan du få en leasingbil med kun seks til tolv måneders binding hos ALD Carmarket. Korttidsleasing er altså for dig, der kun har et kortvarigt behov for en bil eller dig, der bare ikke har lyst til at binde dig til en bil i længere tid og som helst kun vil have en kort økonomisk forpligtelse. Læs mere om, hvordan du privatleaser hos ALD Carmarket her.

Korttidsleasing giver økonomisk tryghed i hele leasingperioden

Hos ALD Carmarket gør vi en stor dyd ud af at være transparente - især når det gælder leasingudgifter. Derfor kan du under hver leasingbil få et fuldt overblik over udbetalingen for bilen, den månedlige leasingydelse og de totale leasingomkostninger i hele perioden. Du kan selv skræddersy din leasingaftale ift. kørselsbehov og leasingperiodelængde samt tilvalg af ekstraudstyr eller leasingforsikring gennem ALD Carmarket. Tilvælger du ekstraudstyr eller forsikring, lægges prisen for disse oven i den månedlige leasingydelse. Inden du bestiller leasingbilen, får du hele overblikket over dine leasingomkostninger, så du kender dine biludgifter i hele leasingperioden. Fordi service og vedligeholdelse er med i aftalen, kommer der ingen andre udgifter oven i leasingydelsen foruden grøn ejerafgift/CO2-ejerafgift og selvfølgelig udgifter til brændstof og generelt forbrug. Få hele overblikket over udgifter ved leasing her.

Service og vedligeholdelse er med i kontrakten

Når du leaser hos os, er der en service- og vedligeholdelsesaftale inkluderet i kontrakten. Det vil sige, at ALD Carmarket hæfter for servicesyn og eventuelle reparationer, der måtte komme som følge af normal drift og slitage, så længe du overholder de foreskrevne serviceeftersyn, hvis disse skal foretages i din leasingperiode. På den måde undgår du store, uforudsete værksteds- eller serviceregninger, og du får lov til bare at fokusere på at nyde din leasingbil. Læs mere om service- og vedligeholdelsesaftalen her.

Hurtig levering inden for 5-7 hverdage

Hvis du leaser en bil hos ALD Carmarket, kan du få bilen leveret til din hoveddør inden for blot 5-7 hverdage. Bestiller du bilen online på vores webshop, er leveringen af bilen ovenikøbet gratis.

Korttidsleasing giver plads til omskiftelige situationer

Korttidsleasing er også lig med fleksibilitet, og det betyder, at du ikke behøver planlægge langt frem, når du overvejer at anskaffe en ny bil. Hvis du har tøvet med at lease, fordi du ikke ved, hvordan din situation ser ud på længere sigt, kan korttidsleasing være svaret på dine bekymringer. Med korttidsleasing kan du få dækket dit behov for en bil her og nu, og du skal ikke frygte at sidde tilbage og være bundet til en bil, hvis din situation eller behov ændrer sig om fx seks måneder.

Korttidsleasing giver mulighed for at prøve flere biler og modeller

En fordel ved korttidsleasing er også, at du kan prøve forskellige biler, hver gang du leaser igen. Med bilskifte hver sjette måned eller hvert år kan du prøve forskellige typer, modeller og mærker på en kortere periode, og der er mere plads til, at du kan "ombestemme" dig. Det kan fx være, du først leaser en stationcar, men finder ud af, at det ikke er noget for dig - så har du mulighed for at sadle om og prøve noget nyt et halvt til et helt år efter. Se udvalget af leasingbiler hos ALD Carmarket her.

Sidst opdateret: 6. september 2021