ALD Carmarket

Sådan køber du bil online

Vil du gerne købe din næste bil 100 % online, men er i tvivl om præcis, hvordan du gør og hvad processen er? Vi hjælper dig godt på vej med en overskuelig procesoversigt og en mere detaljeret beskrivelse af processen her.

Hos ALD Carmarket har vi hele tiden et stort udvalg af kvalitetsbiler på vores webshop. Fælles for alle biler er, at du har mulighed for enten at købe dem online eller i et af vores showrooms. Køber du en bil online, har du bl.a. mulighed for at se bilen fra alle vinkler både indvendigt og udvendigt. Herudover får du et komplet overblik over bilens udstyr, specifikationer og servicehistorik. Hvis bilen har skrammer - eller patina som vi kalder det - kan du zoome ind på disse og se, hvordan de tager sig ud og hvor på bilen, de befinder sig. Herudover kan du nemt og hurtigt købe din bil online med et par klik og få bilen leveret til din dør. Fra leveringsdagen har du 14 dages fuld returret, så du nemt kan ombestemme dig, hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb.

Nedenfor har vi illustreret de 11 skridt i processen for online bilkøb, så du hurtigt kan danne dig et overblik over forløbet. Har du brug for flere detaljer, har vi forklaret processen mere omhyggeligt i de udfoldelige faner under illustrationen og givet svar på de oftest stillede spørgsmål ifm. online køb. Hvis du har brug for yderligere hjælp til dit online køb, guider vi dig også gerne gennem processen på chatten, per telefon eller på e-mail. Find kontaktoplysninger her.

Otte fordele ved at købe bilen online

  • 360-graders visning af bilen indvendigt og udvendigt
  • Detaljeret overblik over bilens udstyr
  • Udførlig oversigt over alle bilens specifikationer
  • Komplet servicehistorik og billeder af bilens patina
  • Nem og hurtig købs- og betalingsproces
  • Mulighed for at købe bilen derhjemme fra sofaen
  • Hurtig og gratis levering direkte til din dør når du ønsker det
  • 14 dages fuld returret hvis gnisten bare ikke er der

Trin-for-trin-guide til at købe bil online

Find din næste bil image

Find din næste bil

Gå på opdagelse i vores webshop, vælg dine kriterier i filteret og find din drømmebil

Kontant image

Vælg 'Køb'

Vælg 'Køb' under 'Finansiering' i filteret for at se udvalget, hvis du ønsker at købe bilen. Klik herefter på den bil, du ønsker at købe

Ekstraudstyr image

Ekstraudstyr

Tilvælg evt. ekstraudstyr til din bil. Vælg mellem vinterhjul, solfilm, parkeringssensor og anhængertræk

Personlige oplysninger image

Personlige oplysninger

Indtast navn, adresse, CPR-nummer og andre oplysninger, så vi kan forsikre bilen, levere den til dig og kontakte dig hvis nødvendigt

Leveringstidspunkt image

Leveringstidspunkt

Vælg leveringsdato og tidsinterval for leveringen af din bil. Levering er gratis, når du køber online

Forsikringsselskab image

Forsikringsselskab

Vælg dit forsikringsselskab. Hvis dit forsikringsselskab ikke fremgår, kan du vælge "Andet selskab" og indtaste det herefter

Depositum image

Depositum

Betal et depositum på 5.000 kr. med betalingskort eller MobilePay for at gennemføre ordren

Bekræftelse image

Bekræftelse

Du modtager herefter en bekræftelsesmail med alle de nødvendige informationer om den videre proces

Underskriv image

Underskriv

Inden for 1-2 arbejdsdage modtager du en mail med et link til de dokumenter, som du skal underskrive digitalt med dit NemID inden for 24 timer

Betaling image

Betaling

Du overfører det resterende beløb (kontantpris minus depositum) gennem din bank til ALD Carmarkets konto senest 48 timer inden tidspunktet for bilens levering

Levering image

Levering

Din bil rengøres, klargøres og leveres til den valgte leveringsadresse på aftalt dato og tidspunkt

Husk, at du har 14 dages fuld returret fra leveringsdagen ved online køb, hvis gnisten mellem dig og bilen bare ikke er der.

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du læse flere detaljer om hvert trin i processen for dit online bilkøb.

Når du har besluttet dig for, at du skal have en ny bil, er det næste spørgsmål bare hvilken.
ALDCarmarket.dk har du mange muligheder for at finde din drømmebil. Du kan f.eks. bruge vores søgeside til at filtrere efter bilmærke, model, pris, årgang, brændstof, farve og meget mere.

Du har herudover også mulighed for at gå dybere ned i dine behov, når det kommer til din næste bil. Vi har sammensat syv forskellige behovskategorier, som du kan gå på opdagelse i her: syvpersoners, trækkraft, luksus, økonomisk, kvik i byen, børnevenlig og miljøvenlig.

Du kan selvfølgelig også vælge din næste bil ud fra vores bilanmeldelser, hvor vi sammenligner to eller tre biler i samme kategori. Du kan finde en samling af alle anmeldelserne her.

Hvis du har brug for vejledning til at finde den helt rigtige bil for dig, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os via chatten i nederste højre hjørne, på telefon eller via e-mail. Find vores kontaktoplysninger her.

Når du endelig har valgt din drømmebil og har besluttet dig for at købe præcis dén, er det første skridt at vælge din finansieringsløsning. Det gør du ved at rulle ned til finansieringsmuligheder, når du står på den specifikke bilside. Når nu du er interesseret i at købe bilen, har du to muligheder: kontant eller billån. Hvad du vælger, kommer helt og aldeles an på din økonomi. Har du brug for et overblik over, hvad det egentlig koster at have en bil, før du vælger din finansieringsmulighed, kan du få det her.

I de næste trin tager vi udgangspunkt i et kontant køb. Hvis du vil læse mere om finansiering, kan du gøre det her. Når kontant er valgt, klikker du på "videre" for at starte købsprocessen,

Det næste trin i købsprocessen omhandler tilvalg af ekstraudstyr. Øverst finder du en oversigt over al bilens eksisterende udstyr.

Nedenunder den øverste boks finder du alt det ekstraudstyr, du kan tilkøbe. Dette gælder vinterhjul, fast anhængertræk, aftageligt anhængertræk, solfim med 50 % toningsgrad på sideruder og bagruder samt parkeringssensor bagtil. For at vælge et eller flere ekstraudstyr, skal du blot klikke på boksene. Når de er markeret med lyseblå, er de valgt til. Når du har valgt dit ekstraudstyr kommer du til en oversigt over bilens kontantpris, prisen for ekstraudstyret og totalprisen for det hele.

Dit næste skridt er at vælge leveringstidspunkt for bilen. Når du køber en bil online, er der nemlig levering med i prisen. Du skal altså ikke bekymre dig om at komme og hente bilen, når du køber den online - vi leverer den direkte til din dør på fastlandet og alle brofaste øer.

Du skal først vælge hvilken dato, du vil have bilen leveret på. Vi leverer kun i hverdage, så du kan desværre ikke vælge hverken lørdag eller søndag. Når du har trykket "videre", skal du vælge hvilket tidsinterval, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem tre intervaller af 4 timer: 08.00 - 12.00, 12.00 - 16.00 eller 16.00 - 20.00. På denne måde sikrer du, at du har mulighed for at være hjemme, når vi leverer bilen. Du skal nemlig kvittere for nøgler og bil, når den ankommer.

For at kunne oprette en købsaftale på en bil, er det vigtigt, at du angiver dit forsikringsselskab. Dette skyldes, at et bilkøb i Danmark automatisk udløser en anmodning om en ansvarsforsikring. Anmodningen udløses til det forsikringsselskab, du angiver i dette trin.

Vi har listet en lang række af de mest almindelige forsikringsselskaber, så hvis dit forsikringsselskab er blandt disse, kan du blot klikke på dette. Det er kun muligt at vælge ét forsikringsselskab.

Er dit forsikringsselskab ikke på listen, skal du klikke på "Andet selskab", hvorefter du har mulighed for at indtaste navnet på dit forsikringsselskab.

For at fuldstændiggøre købsaftalen og forsikre bilen, skal vi bruge dine personlige oplysninger. De oplysninger, vi skal bruge til at starte med, er: dit fulde navn, CPR-nummer, adresse, postnummer og by. Hernæst har du mulighed for at vælge at afhente bilen i et af vores showrooms, hvis det er nemmere for dig, eller du kan vælge, at bilen skal leveres til en anden adresse end din hjemmeadresse. Dette kunne f.eks. være din arbejdsadresse. Hvis dette er tilfældet, skal du naturligvis også indtaste denne. Hvis du bare gerne vil have den leveret til din hjemmeadresse, som er indtastet øverst, skal du ikke sætte kryds i nogen af disse to bokse. Vi leverer til hele fastlandet og til alle brofaste øer.

Herefter indtaster du din e-mail og dit telefonnummer, så vi har mulighed for at kontakte dig i forbindelse med dit bilkøb og leveringen af bilen.

Dernæst er der mulighed for at indtaste en besked til ALD Carmarket, hvis der er detaljer vedr. din adresse eller lignende, som du mener, vi skal vide.

Til sidst skal du acceptere, at vi må kontakte dig i forbindelse med dit bilkøb ved at hakke af i boksen. Derudover har du mulighed for at skrive dig op til nyhedsmails vedr. ALD Carmarket og bilbranchen, hvis du er interesseret i dét.

Hos ALD Carmarket behandler vi i øvrigt altid dine personlige data med respekt. Se vores persondatapolitik her.

Før du når til betaling, får du et overblik over din ordre. Det er vigtigt, at du dobbelttjekker alle oplysningerne, før du accepterer ALD Carmarkets handelsbetingelser ved at hakke af i boksen. For at afslutte ordren skal du klikke "videre" og betale et depositum på 5.000 kr. Dette kan du gøre med betalingskort eller MobilePay. Når depositummet er betalt, skal restbetalingen (totalprisen minus depositum) betales via bankoverførsel minimum 48 timer, inden bilen leveres.

Når depositummet på 5.000 kr. er betalt, modtager du en bekræftelsesmail på den e-mailadresse, du indtastede i trin 6. I denne mail står alle detaljerne om den videre proces vedrørende købsaftalen, din underskrift, restbeløbet og leveringen. De overordnede detaljer får du også nedenfor.

Når depositummet er betalt, går vi i gang med at forberede papirerne til købsaftalen, som bliver sendt til e-Boks efter 1-2 arbejdsdage. Du får en mail, når papirerne er sendt afsted til dig. Når de er landet i din e-Boks, har du 24 timer til at underskrive dem digitalt med dit NemID.

Når papirerne er underskrevet, overfører du restbeløbet, som er bilens kontantpris minus depositum på 5.000 kr., via din bank. De nærmere detaljer får du på mail. Betalingen af restbeløbet skal ske senest 48 timer før, bilen bliver leveret. Først når restbeløbet er overført, er købsaftalen indgået.

Såfremt vi har modtaget din betaling, bliver bilen leveret på den dato, det tidspunkt og den adresse, du valgte, da du købte bilen. Vi leverer til hele fastlandet og alle brofaste øer. Det er vigtigt, at du er på adressen, når vi leverer bilen, så du kan kvittere for bil og nøgler. Hvis du pludselig bliver forhindret i at være på adressen, er det vigtigt, at du hurtigst muligt tager kontakt til os, så vi kan rykke leveringstidspunkt eller adresse. Find vores kontaktoplysninger her.

FAQ: Online køb af bil

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med online køb af bil, så du forhåbentlig også kan finde svar på dine spørgsmål.

Hvis du ikke er helt tilfreds, når du modtager bilen, tilbyder vi noget helt ekstraordinært. Når du køber din bil online kontant eller med finansiering, har du nemlig 14 dage fra leveringsdagen til at beslutte dig for, om du vil beholde bilen eller returnere den. I de 14 dage kan du frit køre 100 kilometer i din nye bil, så du har kilometer nok til at mærke efter, om det er den rigtige bil for dig. Ombestemmer du dig inden for de 14 dage, kan du sende bilen retur helt uden beregning - vi kommer også gerne og henter den. Den skal selvfølgelig afleveres i samme flotte stand, som du modtog den i. Det betyder også, at den skal ligne sig selv og der må ikke være udskiftet, tilføjet eller fjernet noget. For at sikre os dette gennemgår vi bilen grundigt sammen med dig, når vi får den retur. Når bil og registreringsattest er returneret til ALD carmarket, tilbagebetales det fulde beløb til dig.

De 14 dages fuld returret er selvfølgelig ikke en service, som du kan bruge til at låne en bil gratis. Det er en service, vi tilbyder dig, hvis du ikke er fuldkommen tilfreds, så du kan komme ud af aftalen igen uden omkostninger. For vi vil allerhelst have glade og tilfredse kunder, så vi vil gøre alt for at du også er tilfreds.

ALD Carmarket er ejet af ALD Automotive, som er Europas største udbyder af leasingbiler. Hvert år ophører 400.000 leasingaftaler hos ALD Automotive, og så skal bilerne have ny ejer. Vi håndplukker de bedste danske biler fra denne pulje, som gennemgår en lang række trin i vores kvalitetssikringsproces, før de får lov til at komme på vores webshop.

Først kommer bilerne gennem et uafhængigt check-in af FDM, hvorefter eventuelle skader og skrammer udbedres. Dernæst sorterer vi cirka 50 % fra, hvis f.eks. skaderne har været for alvorlige, hvis de har huller i servicebogen eller hvis de har haft mere end to ejere. Herefter fravælger vi endnu flere på baggrund af bl.a. pris, udstyr, kilometerstand, model og farve. Den eksklusive gruppe, der står tilbage, får en ekstra gennemgang af en maler og en mekaniker, hvor flere biler yderligere frasorteres hvis nødvendigt. De valgte biler får så en total makeover med vask, rengøring, støvsugning, polering, motorspuling, dækgejl, vinylmakeup osv. Herefter er bilerne klar til at blive gennemgået manuelt, blive fotograferet og komme online på vores webshop klar til at blive købt online - med eller uden hjælp. Hvis du har brug for hjælp, står vi altid klar på telefonen, e-mail eller chatten. Find vores kontaktoplysninger her.

Du kan sagtens få din nuværende bil med i handlen, hvis du køber din næste bil online hos ALD Carmarket. Hvis vi skal tage din gamle bil i bytte, kan du indsende informationerne om din gamle bil i vores byttebilsformular her. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud på din bil inden for 24 timer i vores åbningstider. Det, din bil er værd, trækker vi fra købsprisen på din næstebil, så du får en så god og nem handel som muligt.

Læs mere om byttebil her eller få indblik i, hvilke parametre der afgør, hvad din bil er værd her.