ALD Carmarket

Lad os høre fra dig!

Vores dygtige salgsrådgivere står klar med gode råd og vejledning, uanset om du foretrækker chat, e-mail, telefon eller et møde i et af vores showrooms.

Har du spørgsmål?

Herunder har vi samlet de oftest stillede spørgsmål.

Hvem er ALD Carmarket?
Køb, finansier eller lease din næste bil online.

Vi har altid et stort udvalg af tidligere leasingbiler i særklasse. Det løfte kan vi give, fordi vi er ejet af ALD Automotive - Europas største udbyder af leasingbiler. Hvert år ophører 400.000 leasingaftaler, og så skal bilerne have ny ejer. Vi håndplukker de bedste danske biler, så kun biler med ajourførte servicebøger fra autoriserede værksteder præsenteres for dig. Derfor har vi altid 200 nye, brugte biler fra de 20 mest attraktive mærker at vælge mellem.

Blandt de mange biler har vi nøje udvalgte biler, som også kan privatleases. Vælger du at lease, sammensætter du selv dit kørselsbehov og leasingperioden, så du får den bedste løsning for lige netop dig. Du kan også vælge at købe bilen kontant eller få en attraktiv finansieringsaftale helt op til 96 måneder. Mulighederne er mange, så du altid kan vælge den billøsning, som passer bedst til din økonomi.

Bortset fra leveringen, kan vi klare det hele online, og har du brug for rådgivning omkring hvilken løsning, der passer bedst til dig, kan du altid tage en uforpligtende snak med vores dygtige fagfolk f.eks. via chatten. Køber du online, får du bilen leveret til døren og har 14 dages fuld returret inkl. 100 kilometers kørsel. Har du brug for en snak og en prøvetur på gammeldags manér, så klarer vi også det i vores showrooms i Taastrup eller Fredericia.

Hvor kommer ALD Carmarkets biler fra?
Bilerne kommer fra vores egne kunder. ALD Carmarket er ejet af ALD Automotive, hvis leasingaftaler hvert år ophører i hundrede tusindtal – og så skal bilerne have ny ejer. De allerbedste af bilerne bliver præsenteret hos ALD Carmarket, hvor de bliver solgt eller leaset enten online eller i et af vores to showrooms i Fredericia og Taastrup.

Hvordan ved jeg, at kvaliteten af ALD Carmarkets biler er i top?
Vi kender vores biler. De har nemlig været under vores service, siden de blev produceret. Vi gennemgår desuden alle biler i et grundigt eftersyn, inden vi sætter dem til salg.

Kan jeg være sikker på, at bilen er uden skader?
Ja, du kan altid være sikker på, at bilen er uden skader, når du handler hos ALD Carmarket. Vi gennemgår hver eneste bil, vi får ind, og udbedrer de skader, den måtte have, før vi sælger den videre.

Fordi det ikke er en spritny bil, du får hos ALD Carmarket, kan bilen have små skønhedsfejl. Vi kalder det patina. Vi sørger dog altid for at tage billeder af bilernes eventuelle småfejl, så du ved præcis, hvad du kan forvente af bilen.

Hvordan er jeg som forbruger beskyttet, hvis jeg køber en bil online?
Når du køber en bil online, er du beskyttet af købeloven. Du har 14 dages returret, hvilket betyder, at du har 14 dage til at afprøve bilen i ro og mag – hvis du ikke er helt tilfreds, kommer vi og henter bilen igen, og du får dine penge retur.

Derudover yder vi 6 måneders mekanisk garanti fra leveringstidspunktet, dvs. at eventuelle fejl på alle mekaniske dele vil blive udbedret af ALD Carmarket, hvis du henvender dig til os inden for det første halve år.

Hvad betyder 14 dages returret?
Vi giver dig 14 dage til at lære din nye bil at kende. Hvis det ikke føles rigtigt, har du muligheden for at returnere din bil, hvis du har købt den online. Returnerer du din bil inden for de første 14 dage, og ikke har kørt mere end 100 km i den, får du alle dine penge retur. Har du kørt mere end 100 km i bilen, koster det kr. 4,- per ekstra kilometer, du har kørt. 14 dages returret er et spørgsmål om tillid. Det er derfor ikke en genvej til at låne en bil ”gratis” i 14 dage. Vi gennemgår bilen, når du leverer den tilbage, for at sikre, at den er i samme gode stand, som da du modtog den. Herefter får du dine penge retur.

Tager I min nuværende bil i bytte?
Ja, vi tager gerne din nuværende bil i bytte. Indsend informationerne om din bil via vores byttebilsformular. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud på en byttepris inden for 24 timer. Der kan maksimalt indgå to indbytningsbiler per køb, og ejerforholdet på registreringsattest og købs- eller finansieringsaftale skal stemme overens. Hvis der ikke er overensstemmelse mellem disse, skal der fremvises en fuldmagt.

Hvordan foregår klargøringen af bilen, når jeg har købt den?
Vi samarbejder med Byens Bilpleje. Bilen bliver rengjort indvendigt og poleret udvendigt, motoren bliver spulet og dækkene bliver renset, indtil de skinner. Sådan sikrer vi, at bilen står så skarpt som muligt, når du overtager den.

Kan jeg få ekstraudstyr til bilen?
Ja, selvfølgelig. Du kan tilkøbe udvalgt ekstraudstyr, når du har besluttet dig for en bil og har påbegyndt købet online eller i samarbejde med en sælger i et af vores showrooms i Fredericia eller Taastrup. Online kan du tilkøbe vinterhjul, anhængertræk, solfilm og parkeringssensor.

Kan jeg finansiere bilkøbet via min bank eller kreditforening?
Ja, det kan du godt. Du skal blot afklare med din bank, om du kan betale bilen kontant. Dernæst skal du blot gennemføre bilkøbet hos ALD Carmarket, hvorefter du og din bank ordner låneprocessen og afbetaling.

Tager I gebyrer?
Lad os være ærlige. Ja, der er gebyrer, men det med småt skriver vi med stort. Det betyder, at de gebyrer, der er, altid fremgår tydeligt, og de er ikke skjulte eller gemt af vejen på sidste side i aftaledokumentet.

Hvad er mine betalingsmuligheder?
Når du køber en bil hos ALD Carmarket, kan du vælge mellem at finansiere bilen via vores samarbejde med Nordea Finans eller via bankoverførsel. Du har også muligheden for at lease din næste bil, hvis du ikke er parat til at købe.

Hvilke typer af finansiering tilbyder I?
ALD Carmarket tilbyder i samarbejde med Nordea Finans flere forskellige muligheder for finansiering. Du kan betale bilen over 36, 60 eller 84 måneder. Du kan også frit vælge, om du ønsker et variabelt eller fastforrentet lån. Læs mere om finansieringsmulighederne her.

Hvordan fungerer privatleasing hos ALD Carmarket?
Nogle af de biler, som er til salg hos ALD Carmarket, har du også mulighed for at lease. Det betyder, at du betaler en månedlig ydelse, mens du har bilen, og blot leverer bilen tilbage, når leasingaftalen udløber. Når du indgår en leasingaftale med ALD Carmarket, bestemmer du selv, hvordan din aftale skal se ud. Du vælger nemlig selv kørselsbehov og leasingperiode. Du kan læse mere om leasing hos ALD Carmarket her.

Hvor hurtigt trækker I pengene?
Når du køber en bil på aldcarmarket.dk, trækker vi kr. 5.000,- på det kreditkort, du angiver ved betaling. Det sker med det samme. Derefter betaler du resten af bilen – enten i månedlige rater, som angivet i finansieringsaftalen, eller kontant via bankoverførsel.

Hvis du leaser bilen, er de kr. 5.000,-, som trækkes fra din konto, når du gennemfører betalingen online, en del af din ekstraordinære leasingydelse. Hvis din totale ekstraordinære leasingydelse er større end kr. 5.000,-, skal det resterende beløb indbetales på ALD Carmarkets konto, inden du kan modtage bilen. Efterfølgende betaler du hver måned din leasingydelse, som den er angivet i aftaledokumentet.

Hvor og i hvilket tidsrum kan jeg få bilen leveret?
Hvis du køber bilen online, kan du selv vælge, om du vil afhente den i et af vores showrooms eller om du vil have den leveret for et leveringsgebyr. Vi leverer bilen overalt på fastlandet og de brofaste øer i Danmark. Vi kan levere alle hverdage mellem kl. 8.00 og kl. 20.00. Du vælger selv hvor og hvornår. Køber du bilen i et af vores showrooms, skal bilen afhentes i det pågældende showroom.

Skal jeg selv betale for levering?
Ja, det skal du. Du kan få leveret din bil inden for 5-7 hverdage for et leveringsgebyr.

Hvor hurtigt får jeg bilen, efter jeg har gennemført mit køb?
Når du er blevet kreditgodkendt af Nordea eller din bank, går vi i gang med papirarbejdet og kan levere bilen til dig inden for 5-7 arbejdsdage. Bemærk, at ved levering af bil til adresse bliver bilen registreret 3-4 dage før ankomst, da bilen skal stå klar med nummerplade, og kontrakten startes derfor 3-4 dage før levering.