ALD Carmarket

18x5 Hero image

Værd at vide om releasing

På det fortsat voksende leasingmarked findes konceptet releasing, som er en smart model med adskillige fordele for dig, der gerne vil lease din næste bil. Alle biler hos ALD Carmarket er releasingbiler, så skal du lease, er det er godt sted at begynde hos os.

Fordele ved releasing

 • Lavere månedlig ydelse end ved leasing af en ny bil

 • Udbetalingen er ofte lavere end ved leasing og køb af ny bil

 • Der er typisk hurtig levering, fordi releasingbilen står klar

 • Stor fleksibilitet ved at kunne udskifte bilen oftere

 • Service og vedligeholdelse er ofte inkluderet i prisen

 • Du slipper for at skulle bekymre dig om at skulle sælge bilen igen - den skal blot afleveres tilbage

Leasing kort fortalt

I de seneste år er leasing blevet et yderst attraktivt alternativ til det traditionelle bilkøb. Leasing er en finansieringsmodel, hvor du langtidslejer en bil i en fastlagt periode. Det vil sige, at du ikke har ejendomsretten over bilen, men du skal heller ikke hæfte for skader og vedligeholdelse, for service er ofte inkluderet i aftalen. Leasing kan være en fordelagtig løsning for dem, der sætter pris på muligheden for at kunne køre i dyrere biler, nyder fleksibiliteten ved at kunne skifte bil relativt ofte og godt kan lide den økonomiske tryghed.

Mange muligheder

Der findes adskillige leasingmodeller såsom privatleasing, erhvervsleasing, flexleasing, minileasing, splitleasing og releasing. Heraf er privat- og flexleasing nogle af de mest udbredte modeller med hver deres fordele.
Ved privatleasing betaler du et beløb hver måned i den aftalte leasingperiode, hvorefter du returnerer bilen til forhandleren. Denne løsning er fordelagtig, da du er garanteret mod uforudsete udgifter og fordi service og vedligeholdelse er inkluderet i prisen. Dog er man begrænset til et fastlagt antal kilometer, man må køre om måneden, hvorfor man bliver opkrævet et ekstra beløb, hvis dette overstiges.
Flexleasing er en anderledes leasingmodel i den forstand, at man skal købe eller sælge bilen efter endt leasingperiode. Fordelen er her, at registreringsafgiften bliver delt ud i rater i den periode, du benytter bilen. Denne løsning er især attraktiv for dem, der ønsker dyrere luksusbiler, hvor registreringsafgiften er høj. Men hvad med releasing? Hvad er det? Og hvordan adskiller det sig fra de andre leasingmodeller?

Hvad er releasing?

Releasing, genleasing, brugtvognsleasing – kært barn har mange navne, men konceptet er det samme. Releasing er en fordelagtig leasingmodel, som kort sagt kan beskrives som privatleasing af en bil, som tidligere har været leaset ud til en anden kunde eller som har været brugt som demobil. Forskellen fra andre leasingmodeller ligger altså i, at bilen ikke er spritny, men derimod har kørt nogle kilometer. Det faktum, at bilen er brugt, er dog ikke ensbetydende med, at den er slidt og gammel. Den har blot været igennem sin første leasingperiode og er derfor højst et par år gammel. Sådan forholder det sig i hvert fald hos ALD Carmarket. Vi er ejet af ALD Automotive, som hvert år får flere tusinde leasingbiler tilbage efter endt kontrakt, og så skal disse biler have ny ejer. Derfor håndplukker vi de mest attraktive danske biler og leaser eller sælger dem videre til dig. Det betyder, at vi kender bilerne ned til mindste detalje og sikrer, at alle biler har fuld servicehistorik og kun har haft én tidligere ejer.

Ved leasing af brugt bil får du en bil som er relativt ny, og samtidig er førstegangsydelsen og den månedlige ydelse ofte en del lavere end ved leasing af ny bil.

Fordele og ulemper ved releasing

Fordelene ved at benytte sig af releasing er mange. Du får blandt andet en bil, som er relativt ny, og samtidig er førstegangsydelsen og den månedlige ydelse ofte en del lavere end ved leasing af en spritny bil. Derudover passer leasingmodellen til de fleste, da den henvender sig til alle budgetter. Som et ekstra plus tilbydes der releasing af næsten alle bilmærker. Samlet giver dette dig de bedste forudsætninger for at kunne køre i din drømmebil – og med releasing kan alle være med.

Der er dog også et par enkelte forbehold. Da der er tale om brugte biler, vil det ikke kunne undgås, at de har enkelte brugsspor, f.eks. mindre skrammer samt allerede kørte kilometer. Vi kalder det patina. Hos ALD Carmarket kan du se alle bilers kørte kilometer, patina og fulde servicehistorik - alle kortene er lagt på bordet. Releasingbiler vil rent teknisk heller aldrig fejle noget, hvorfor fordelene ved denne leasingmodel oftest vil opveje ulemperne.

Kort sagt er releasing en smart løsning for dig, der ønsker et billigere alternativ til de andre leasingmodeller, der findes på markedet.

Fordele ved releasing hos ALD Carmarket

 • Vi tilbyder kompetent og troværdig rådgivning

 • Du sammensætter selv leasingaftalen, så den passer til dine behov

 • Leasingbilen kan du få udleveret inden for blot 5-7 hverdage

 • Vi leverer på fastlandet og til alle brofaste øer ved online leasing

 • Du kender dine udgifter i hele leasingperioden på forhånd

 • Service og vedligeholdelse er inkluderet

 • Du har mulighed for at vælge opstart af leasingaftale op til 84 dage ude i fremtiden

 • Hvis du vil lease i en kortere periode, kan du vælge korttidsleasing i ned til 6 mdr. for udvalgte modeller

 • Vi kender bilerne ned til mindste detalje, og alle kortene er lagt på bordet

 • Du kan tilvælge en attraktiv leasingforsikring fra kun 428 kr. om måneden

 • Du kan release din næste bil 100 % online eller du kan få vejledning via chatten eller i vores showroomsBrug for vejledning?

Hvis du har brug for information og vejledning i forbindelse med at finde din næste releasingbil, skræddersy din leasingaftale eller lægge din leasingordre, er du altid velkommen til at skrive til os på chatten, ringe eller sende en e-mail.

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i vores showrooms i Taastrup og Fredericia, hvor en af vores kompetente salgskonsulenter kan give dig personlig vejledning.

God biljagt!

Sidst opdateret: 1. maj 2020